U bent hier

Open Bedrijvendag

Open Bedrijvendag

- Ontdek met ons hoe je een weg opbouwt! -
zondag, 7 oktober, 2018
Start - Slot 
10:00 - 17:00
Plaats 
Auditorium Sterrebeek

Duurzame wegen vandaag en morgen?

Deze uitdaging gaan we al meer dan 65 jaar aan. Met én voor de spelers in de sector gaan we voor veilige, duurzame en voor iedereen toegankelijke openbare ruimten, die zowel aan de behoeften van de gebruikers als aan de criteria van de wegbeheerders voldoen. Wij onderzoeken en ontwikkelen innovatieve ideeën, adviseren op het terrein over duurzame oplossingen en geven opleidingen van algemene aard, over een specifiek onderwerp of op maat van de klant.

Welkom in Sterrebeek!

Wij zijn actief in het hele land, maar wist je dat we een vestiging in elk gewest hebben? In Woluwe, onze maatschappelijke zetel, en ook in Waver en Sterrebeek. Op 7 oktober openen wij de deuren van onze “historische” locatie in Sterrebeek, een uniek gebouw in de typische bouwstijl van de jaren vijftig en zestig.

Samen bouwen aan de weg van morgen!

Ontdek met ons multidisciplinaire team hoe je een weg opbouwt, onderhoudt en de kwaliteit ervan meet. Misschien krijg je wel zin om daaraan mee te werken, met een baan in de wegenbouw of als onderzoeker. Wij kunnen jouw talent en vaardigheden gebruiken! Boeiende
rondleidingen, praktische demo’s en andere ludieke activiteiten voor groot en klein in een feestelijke sfeer, dat is het programma van deze buitengewone dag. Jij komt toch ook?