U bent hier

Congres en Forum Publieke Ruimte - ICC Gent

Congres en Forum Publieke Ruimte - ICC Gent

dinsdag, 13 maart, 2018

 


Het Congres en Forum Publieke Ruimte richt zich tot iedereen die betrokken is bij het beleid, de planning, het ontwerp, de inrichting en het beheer van openbare ruimten

Veilige, duurzame en voor iedereen toegankelijke openbare ruimten die zowel aan de behoeften van de gebruikers als aan de criteria van de wegbeheerders voldoen, zijn sinds vele jaren een aandachtspunt in de activiteiten van ons onderzoekscentrum. Het OCW is er dan ook voor alle actoren, in alle projectfasen. Wij onderzoeken en ontwikkelen innovatieve ideeën met en voor hen, adviseren over duurzame oplossingen en verstrekken opleidingen van algemene aard, over een specifiek onderwerp of op maat van de klant.

Benieuwd naar onze nieuwste tool? Neem deel aan onze praktijktafel Beheer van voet- en fietspaden (Pedro De Gantezaal, 10.30 uur) en bezoek ons op stand 26! Wij presenteren er een rolstoel die door onze teams verbouwd is tot een voertuig om objectief, continu, snel en kostenvriendelijk de gebruikskwaliteit van voetgangersverhardingen te meten. Deze functionele uitrusting zal ons materieelpark voor conditieonderzoek versterken, dat we inzetten voor verkeerstellingen en -analyses, visuele weg- en rioolinspecties, enz.