U bent hier

Vacature - Wetenschappelijk kaderlid (m/v)

Ben je creatief en nieuwsgierig, en heb je een passie voor toegepaste geomatica? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega in de afdeling Mobiliteit-Veiligheid-Wegbeheer, die een wetenschappelijk kaderlid (m/v) voor het team in Waver zoekt.

Functie

Je werkt actief mee aan het opzetten en ontwikkelen van nieuwe methoden en applicaties, om onze kennis en vaardigheden op het vlak van toegepaste geomatica en de verzameling, verwerking, weergave en verspreiding van geografische gegevens te versterken. Je bent ook betrokken bij het BIM-project (Building Information Model).

Profiel

Je hebt een master in de geografie of bio-ingenieurswetenschappen (specialisatie geomatica), of een gelijkwaardige opleiding of ervaring.

Je bent geïnteresseerd in de wereld van de wegenbouw. Ervaring in het vakgebied en de weergave van wegenbouwgegevens (ESRI, FME, relationele databases), evenals een opleiding en ervaring op het vlak van BIM, zijn troeven. Je beschikt over een uitgebreide kennis van GIS-instrumenten, zowel desktop- als mobiel gebruik.

Je hebt ten minste vijf jaar beroepservaring, bij voorkeur in toegepaste geomatica of topografie.

Je bent creatief en communiceert vlot. Je hebt ervaring in het opstellen van verslagen en publicaties, evenals in het geven van lezingen en presentaties. Je werkt nauwgezet, neemt initiatief en bent een teamspeler.

Je bezit goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je beheerst de standaard-computerprogramma’s (Word, Excel, PowerPoint, enz.).

Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden

Een voltijdse, vaste baan in een stimulerende werkomgeving.

Goede bezoldiging, met tal van bovenwettelijke voordelen.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv naar s [dot] hofman [at] brrc [dot] be en motiveer waarom jij je bij het OCW-team wil voegen.