U bent hier

Vacature - Vertaler-copywriter (m/v)

Heb jij een passie voor taal en communicatie, én ben je geboeid door wetenschap en techniek?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega in het Informatieteam te Sterrebeek, om als vertaler-copywriter (m/v) aan onze communicatie mee te werken. Begrijpen en begrepen worden, is immers voor professionals in om het even welk vak een must.

Functie

Je vertaalt en revideert allerhande teksten, van het kleinste interne bericht tot een geavanceerde technisch-wetenschappelijke publicatie.

Je stelt berichten op voor interne en externe communicatie, zowel hardcopy als softcopy.

Je coördineert publicatieprojecten.

Profiel

Je hebt een master in het vertalen (of een gelijkwaardig diploma), met Nederlands als moedertaal en Frans en Engels als andere talen. Beheersing van een extra taal is een pluspunt.

Beroepservaring is geen absolute vereiste, maar wel een pluspunt. Kennis van sociale media is gewenst, evenals basiskennis van Office (Word, PowerPoint, enz.).

Je kunt autonoom vertalen, prioriteiten bepalen en bronnen opzoeken. Je bent nauwgezet in taalgebruik en nalezing van drukproeven. Je bent stressbestendig (ook onder druk van deadlines) en je kunt in teamverband werken.

Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden

Een voltijdse, vaste baan in een stimulerende werkomgeving.

Goede bezoldiging, met tal van bovenwettelijke voordelen.

Interne opleiding in het werkdomein.

Geïnteresseerd?

Mail tegen uiterlijk 30 maart aanstaande jouw cv naar h [dot] vanhove [at] brrc [dot] be en motiveer waarom jij je bij het OCW-team wil voegen.

Contact: