U bent hier

Vacature - Laborant (m/v)

Ben je dynamisch, gedreven, praktisch ingesteld en heb je een passie voor laboratoriumwerk? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als laborant (m/v) het team in Sterrebeek komt versterken.

Functie

Je voert diverse chemische en reologische proeven uit, analyseert en archiveert de resultaten, houdt uitrustings- en kalibratieformulieren bij en werkt mee aan de ontwikkeling van nieuwe en de optimalisatie van bestaande beproevingsmethoden.

Profiel

Je hebt een professionele bachelor chemie of een gelijkwaardige opleiding of ervaring.

Je bent geïnteresseerd in de wereld van de wegenbouw en in laboratoriumwerk. Je hebt ten minste vijf jaar beroepservaring, bij voorkeur in een gelijksoortige functie. Theoretische en praktische kennis van fysisch-chemische technieken (thermische analyse DSC, dynamische mechanische analyse DSR en DMA, IR-spectrometrie en microscopie) zijn een troef. Ervaring met of kennis van de grondbeginselen van statistieken voor gegevensverwerking is ook een pluspunt.

Je bent nauwgezet en kunt georganiseerd, volgens planning, zelfstandig en in teamverband werken. Je staat open voor verschillende laboratoriumtaken.

Je bezit goede kennis van het Nederlands of Frans, basiskennis van de andere taal en passieve kennis van het Engels. Je beheerst de standaardcomputerprogramma’s (Word, Excel, PowerPoint, enz.). Grondige kennis van Excel (creatie van macro’s) is een pluspunt.

Je hebt een rijbewijs B.

Wij bieden

Een voltijdse, vaste baan in een stimulerende werkomgeving.

Goede bezoldiging, met tal van bovenwettelijke voordelen.

Interne opleiding in het werkdomein (bindmiddelen, bitumineuze mengsels, proeven).

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv naar h [dot] vanhove [at] brrc [dot] be en motiveer waarom jij je bij het OCW-team wil voegen.

Contact: