U bent hier

Vacature - Technicus (m/v)

Ben je creatief, nieuwsgierig en heb je interesse voor het werkgebied van waterafvoer- en rioolstelsels? Ben je op zoek naar een baan met afwisseling, waarin je kantoor- en veldwerk kunt combineren? Ben je geboeid door onderzoek, ontwikkeling en experimenten?

Dan word jij misschien onze nieuwe collega die als technicus (m/v) het team in Waver komt versterken.

Functie van technicus

Je biedt ondersteuning bij het ontwerp en de uitvoering van beproevings- en demonstratie-opstellingen voor studie- en onderzoeksprojecten in het eigen werkgebied of in een multidisciplinaire context. Je voert endoscopische terreinproeven uit en valideert camerasystemen voor visuele rioolinspectie en apparatuur voor dichtheidsproeven. In verband hiermee beheer je beproevingsprogramma’s in het laboratorium en op het terrein, rapporteer je over de resultaten met daartoe ontwikkelde toepassingen, onderhoud je het materieel (meetvoertuigen, enz.) en controleer je de meetapparatuur.

Profiel

Je hebt een professionele bachelor mechanica of bouw, of een gelijkwaardige opleiding of ervaring.

Je bent geïnteresseerd in de wereld van de wegenbouw en in kwaliteitsbeheer. Je hebt ten minste vijf jaar beroepservaring, bij voorkeur in een industriële omgeving (in een laboratorium en op het terrein). Je bezit goede kennis van mechanica en metaalbewerking (TIG-, MAG- en MIG-lasprocedés). Kennis van elektromechanica, automechanica, elektriciteit en exacte wetenschappen is een troef. In een GIS-omgeving, met specifieke software (AutoCad, Labview, enz.) en programmeertalen kunnen werken is ook een pluspunt.

Je bent positief, leergierig en praktisch ingesteld. Je bent nauwgezet, neemt initiatief en kunt georganiseerd, zelfstandig en in teamverband werken.

Je bezit goede kennis van het Nederlands en Frans. Basiskennis van het Engels en enige kennis van het Duits is een pluspunt. Je beheerst de standaardcomputerprogramma’s (Word, Excel, Access, enz.).

Je hebt een rijbewijs B. Een rijbewijs C is een pluspunt.

Wij bieden

Een voltijdse, vaste baan in een stimulerende werkomgeving.

Goede bezoldiging, met tal van bovenwettelijke voordelen.

Interne opleiding in het werkgebied.

Geïnteresseerd?

Mail jouw cv naar s [dot] hofman [at] brrc [dot] be en motiveer waarom jij het OCW-team wil vervoegen.