U bent hier

Agenda

02 oktober

Postacademische opleiding Verkeersveiligheidsauditor

- OCW werkt mee aan nieuwe editie Verkeersveiligheidsauditor -

Voor alle nieuwe infrastructuurprojecten op het trans-Europese wegennet is het sinds eind 2013 verplicht een verkeersveiligheidsaudit te laten uitvoeren. De postacademische opleiding Verkeersveiligheidsauditor, die de Universiteit Gent in samenwerking met het OCW vanaf oktober 2017 organiseert, zal in een eerste deel een stevige theoretische basis geven. In het tweede deel komt dan de eigenlijke auditprocedure aan bod, met de manier waarop zij moet worden uitgevoerd. Een praktijkgerichte aanpak staat hierbij voorop: studiebezoek, praktijkoefeningen, toelichting van diverse cases, enz. In het derde deel van de opleiding wordt onder begeleiding een verkeersveiligheidsaudit in oefeningvorm uitgewerkt.

Lees verder

12 oktober

Concrete Day

Blokkeer nu reeds 12 oktober in jullie agenda!
Op die datum organiseren we Concrete Day 2017 : het event bij uitstek voor alle betonliefhebbers.
Tal van nieuwigheden komen aan bod: trends, producten, toepassingen, enz. Dit alles in het indrukwekkende kader van het Constant Vanden Stock-stadion in Anderlecht.
Concrete Day 2017 is de plek om kennis en knowhow uit te wisselen en is de ideale gelegenheid voor gesprekken tussen alle partners uit de betonsector.
Hou dus 12 oktober 2017 vrij in jullie agenda !
Luc Taerwe, Voorzitter BBG.

Lees verder

12 oktober

9e Trefdag voor lokale besturen

Op 12 oktober, één jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen, nodigt de VVSG u uit voor de Trefdag.

Lees verder

Pagina's